Tuesday, 24 March 2009

'huhu, tak bertuit


Halu.. salam indah2, hepi2 and bahgia sume..
Aku ok je..tak sempat nak bloggy,hehe cume sempat wat entry tu jek jap td..hehe, ala yg pasal kaler ijau tuh, sengal siot kn??neh bz la konon..
Manyak cerita neh…
Ha, hari tuh kitaorg sibuk wat esseymen…
Jumaat antar esseymen..
Sabtu p jenjalan kat bukit jambul,
Malam sabtu tuh p tgk citrawarna antara desa kat usm neh..
Tu belum campur,
Jumaat malam sabtu tuh kitaorg layan citer seram,
Aku, aina and mel.. cik ika balek umah, tak sihat
Ui, seram la gak..
Natijahnya, mel atau ika kena teman aku p toilet..
Gatai tol aku..haha
So byk la masa aku tak sempat nak bloggy, rasenye takda yang kisah pon..haha Blog neh, aku and 2,3 org kawan2 aku je bace n singgah..
Em, aku p bukit jambul, saje je nak release tension(kononnya la) Hehe..
Aku da cakap tak nak beli apa2..
Tapi aku TERbeli lak..
Ulang suara, TERbeli tau..
Aku TERbeli beg and kasut… Hehe
So aku da pokai tahap poverty stricken..
Takkan nak minta kat bapak aku atas kesalahan sendiri.. Ye tak??
Rasa bersalah..
So aku da save aside duit yg aku nak balik hujung minggu neh..
Aku ajak dak mel g tesco..
Beli la makanan paling ajaib kat bilik aku sekarang..
Cik puan megi, and cik puan biskut..
Masuk neh da 2 ari aku memakan megi…
Huhu, eleh..aku tak sedih pon.. Sedap hapa..lama tak makan,hmm..
Nak sesuatu kena ada pengorbanan la kan??
Tu la yang paling aku hangin ngn encik ptptn..napa la diorg nak potong duit wpp tuh sem neh.. potong jela nanti2..
Huh, sengal..
Tapi tak salah diorg gak, suka hati diorang la nak potong bila..
Ye tak??
Aku neh sapa la sangat kan??
Hmm.. tapi still aku leh hidup g..
Setakat makan megi apa la sgt…
Asalkan aku leh hepi2 g, gelak ketawa bagai nak rak cambesa je…
Nun, orang2 kat palestin sana, ntah kat mana2 g yang perang..
Kalau dapat makan benda yang tersedap dalam dunia pon diorang tak rasa sedap..
Yela, hati menangis…
Kirimla doa untuk diorang semua…
Dalam dunia neh, kita dapat separuh2 je..
Macam kalu hepi, kita orang susah..tak dok duit..
Tapi orang yang kaya raya belum tentu hepi deepi.. Tahu kenapa??
Allah tu maha Adil..
Tu la kita boleh kaitkan dengan perkongsian..
Kongsi even benda yang kecik2..
Melengkapi antara satu sama lain..
Complete each other…
Hmm, sounds cute hah??
k la,
papai,
huhu


kikilalalala

Adakah aku suka hijau?? (tlg beritahu…


Aku konpius gak ngn diri sendiri, yela sometime ade kwn2 tanye aku..
“ki, ko suke hijau ker??”
Aku jawab, “eh, xdela… saje je…aku terbeli je warna hijau”
Tapi, waktu dok menjalankan aktiviti membasuh semalam, baru aku perasan,
Ehe, berus basuh baju aku warna hijau..
Ghee,
Pastu…
Aku nyer tempat letak sabun pon hijau..
Hmm…bakul mandi ajaib aku pon ijau(beli kat jualan wus sem lepas, tlg kengkawan la katakan…)
Tupperware ajaib aku pon ijau byk kaler hijau..
Hanger baju aku pon ijau…
Aha, bekas spek aku pon ijau..
Huh, aku nyer sarung bantal+tilam pon temanye ijau..
Comforter murahan(aku beli waktu jualan murah) pon ijau..
Ha, semester nie memang aku byk beli warna hijau..
1. Beg hijau+putih(aku pakai beli je)
2. Tshirt ijau..ade beberapa helai,
3. Ha, sabtu haritu…terbeli kasut ijau, adeh!!
4. Tp aku xdo tudung ijau..kalu tak de, aku da antar umah(ntah, aku xpnah pakai pon)
5. Baju kurung aku ado sehela je ijau(tu pun mak jang aku buatkan, hehe aku ngn kak nini pakai baju corak sama, Cuma tona ijau lain2…hehe mcm kiut je..)
6. Ha, meja stadi kat bilik kat umah aku pon ijau…aku lapik ngn pembalut ijau..konon2 nak bg ketenangan la time stadi,hehe(tapi, most of da time aku cari ketenangan atas katil jek..)
7. Aku suka air epal, hijau gak kan??
8. Hmm, ape lagi ijau?? Tp most of my thing sumenye samaada merah, hijau, biru, em kuning aku ada siket2 la..
Aku pon da tak tahu, rasa2 tu je la kot..huhu, maybe jap2 g aku fikir…huhu, neh nak prepare for presentation sok…oh lupe2, nak wat pengumuman, aku nak balik umah jumaat neh..wawa!!!
Kiki suka hijau ker??

Friday, 13 March 2009

hepi kiki


huhu..
salam, hepi depi...
sedang lepak2..xde mende
atention!! esseyment da selamat antar,huk2
fuh, setel satu mende..
tgl lagi 2esseyment..
satu dateline 18 neh..
satu g 27..
huhu..
kiki cha yok2!!
minggu neh xbalk umah..huk3
ok la, later ya bloggy..
nak surf tenet jap..
huhu..
p/s; aku nak say thank kat dak ain, mas, ya n fara coz invite aku menjamu selera kat bilik diorg semalam....kalu rajin jemput2 la lg,huhu..
papai,
kiki ker??

Sagittarius~ the promiscuous one



  1. Spontaneous.(em I think this a bit true kot, haha pasal kalu aku nak wat ape aku wat jek..)
  2. High appeal.(not that high kot?? Cambesa jek..)
  3. Rare to find.(haha, nie sounds cute, maybe rare to find tapi ade ker yg nak find??)
  4. Love being in long relationships. (hmm in friendship yes, truly, all sort of relationship kot… I’m kinda person yg harap even my friend, yela skrang kan da tua2 cengini so kwn kita yg start sekolah rendah pon da lame kita xjumpe, aku harap kalu berapa lama pon aku xjumpe ngn my friend tp bile jumpe diorg bila2 pon aku dapat still jadi mereng and mental mcm dulo2 gak… takde jarak…xda malu segan)
  5. So much love to give.(hmm..)
  6. A loner most of the time. (huh, maybe true kot, haha..i’m open person but yet secret..byk benda aku simpan sket..)
  7. Loses patient easily and remember the offence forever. (hmm entah, aku jarang lg la lose patient, aku jugak jrg ingat benda yg leh menyakitkan ati, yup, admit maybe ada la yg aku xleh lupa..haha,but still, forgive is the best cure)
  8. Love deeply but at times will not show it feels it is a sign of weekness.(ye eh?.. entah)
  9. Has many fear but will not show it. (yes and no, haha aku akn show kalu org yg lebih berani dari aku sebab aku leh relay kat dia, tp kalu yg lg lg la takut dari aku…hmm most of da time aku wat2 berani,haha)
  10. very private person. (Everyone are private person kan??)
  11. Defend love one will all their ability. (yes, I am)
  12. Can be childish often. (haha, macam tahu2 jee..)
  13. Not one to mess with. (why?? Sebab aku lagi messy??)
  14. Very preety.(yay??)
  15. Very romantic. (jap nak fikir….)
  16. Nice to everyone they meet.(yap, sume org aku suke tegur merangkumi yg dikenali atau tak??)
  17. Their love is one of the kind. (hmm..)
  18. Silly, fun and sweet.(wow, segan la,yg silly tu sebut pelan2..haha)
  19. Have own unique appeal.(again, kalu rase pakai cik selipar, tshirt and cik jeans tu unique..yes, I’m truly unique person..haha)
kiki si sagi,haha

Thursday, 12 March 2009

*sigh


salam...
em sekarang da pukul0431
huh, sengal kan??
aku ngadap laptop...nak berpinar mata..
da la aku rabun,haha
aku yang tgh wat esseymen g...
ade skrang bersama aku,
cik aina yang di datangkan khas dr desa(terpaksa dirahsiakan)
ruumate aku, cik ika yang sedang khusyuk bebenor membuat esseymen,
cik mel yg baru bangun dr tito2 ayam dia..
n..
aku cik kiki yg teeeension tahap tinggi..
haha,
sok siap la neh..
jgn risau yek...
(aku cakap kat diri sendiri sebenarnya)
ghee..
sengal..
em, rancangan esok..
p antar esseyment yg membanggakan neh...
p kelas..
kemas bilik terchenta..
berangan jap..
basuh baju2 ajaib milik aku..
wah..
tepon my mak, miss mak sooo...
tgk2 bahan esseymen yg bakal dibuat selepas neh..
ha, tepon adikku tapit..
cakap kakak nye yg tomei neh xleh balek time dia balek cuti minggu neh..
huhu, sedih la nak hampakan hati adek aku...
wooooo woooo
tito secukupnyee..
makan biase2 je..(aku memang sllu byk mkn)
berangan2 lagi..
em bloggy kot kalu rajin..pasal jumaat aku xdo kelas..
huhu
dah la..
later ya..
see ya..
lalalalalalalalalalala...
kiki yg tak cukup lala,
*sigh

Wednesday, 11 March 2009

Time break*

huhu,
salam...
aku tgh wat esseymen...huhu
sengkek sket, tuit xda...
nak p bank malas,
huh, ape nak jadi....
lom makan g neh...
bukan sebab xde duit tp sebab nak setelkan esseymen...
konon2 ala2 xlalu makan la tuh...
tapi sbenarnya malas nak turun cafe...
huhu,
harineh kelas xda.. sume kansel
aku ym tadi, lame xym....
malas(lagi sekali)
aku selalu invisible jek..
waktu wat esseymen neh...
sekarang aku rase cam amik architecture lak...
padahal aku amik english language..
ape taknye... subjek elektif aku nie (terpaksa dirahsiakn subjek ape)
esseymen nie pasal perumahan di malaysia
actually its more towards our thinking la esseyment neh
huhu,
sengal kotak pemikiran aku...
tp still subjek neh best tahap superb nova...huhu
aku yg mengong...
kiki,kiki....
em aku windu mak aku la.....ayah aku adik2...
nak balik, minggu neh da msuk 3 minggu aku tak balek...
minggu depan pon xleh balek...
minggu lagi depan pon xleh balek g..
em aku rase lg skali punya minggu pon aku xnak balek...
yola exam da nak mai..
kalu aku balek pon bukan aku bace buku...
pemalas lagi..
(memang bukan ciri2 wanita idaman)
pastu exam aku cuti almost 2 bulan lebih...
boring lak..
em aku nak p keje kot..
chayok2...
nak kena wat teknik membodek ayah aku lu...
yela kang ayah tak benarkan lak....
huhu
aku kalu leh nak p tempat keje lama, kat epot penang..
aku keje waktu nunggu stpm dulo2..
best keje situ...
huhu...
aku ingat keje, pastu nak amik kursus pape ke sambil2..
yela mcam hari sabtu ahad..
kalu ikut cakap mak aku, sure suh amik kursus "menjahit"...
haha,
abis camner??
aku ingat nak amik kursus bahasa...
hmmm...
eh,banyak lak aku bebel..
ok, nak p sambung wat esseymen lu...
papehal, sambung g...
lalala, plizzzzzz wish me luck...
papai.


kiki cha yok2!!


harap, bintang dan entah...

mengintai bintang beribu....

halu, salam... em, aku and kengkaawan seangkatan sedang dok melepak2 and menyembang, haha gaya2 macam pepagi hari je... entahlah, penyakit xpat tito nie semakin merebak dengan memberangsangkan sekali...haha, em cantik tak gambar kat atas tu tuan2 dan puan2?? em macam sign of hope la gak, aku yang mengharap sekarang neh, wah melankolik kan?? huhu, aku harap esseyment aku HTV neh, oh lupa HTV tuh teknik berfikir.. subjek elektif 2 unit, subjek menarik gak... aku nie memang minat nak try benda2 baru neh... so gitula... aku harap HTV aku dapat siap dengan membanggakan hatiku... haha, em banyak kan harapan kita?? minta Allah kabulkan....

lama kan tak tgk bintang?? aku tanya kat diri sendiri sebenarnya,hehe mental cam ginila, sendiri tanya, sendiri jawab... haha, nie blog syok2 sendiri jew, entah agaknya konfom tak ada org baca kan?? mungkin dak iffyie, mel and aku je baca, hehe... em hari tu aku terbukak la blog encik mana ntah, yg make me amazed that encik tuh wat that blog untuk anak terchenta dia... 2 orang, baru kecik2 je, tapi diorg nye perjalanan hidup ayah dia tulihkan everyday, waktu mula2 belajar jalan..meniarap..benda2 yg budak2 tu wat yg bg org lain akan rasa mcam silly thing, tp nanti akan jadi keindahan besar bila diorang dewasa...nak jadi dewasa bukan senang...hmm, menyentuh ati tol... aku pon nak wat gak la, huhu... tu antara harapan je...haha, tapi kena jumpa org yg harapan dia sama ngn aku lu...

em apa lagi harapan aku?? tak ada la besar2 sgt, hmm harap mak ayah aku, adik2 aku (tapit, chado, ecah) hepi depi bahgia... semua yg aku pernah kenal, bertemu sepanjang perjalanan hidup neh hepi2 depi, bahagia dalam rahmat Allah...aku dapat tgk bintang2 selalu kalau tak hujan dan aku lebih faham diri aku, sebab kadang2 aku tak faham diri sendiri, hmm..kalau aku gembira pon biarlah aku zahirkan gembira tu dari hati...huhuhu, aku nak p wat esseyment, papai...lalala

cik kiki yg entah lee..

Monday, 9 March 2009

encik kucen yg comei

kucen sapa la nie ekk?? ui, geram nengok!!



comei tak encik kucen neh?? haha, kiut kan?? aku jumpe gambor tuh kat photobucket...ui.... em nanti la aku masukkan gambor my kucen cik pot, eh silap dulo2 la "cik", skrang da tukar status jd "puan",haha.. tak lama lagi mak ayah aku dapat cucu anak si pot tuh...huhu, pelik kan nama dia 'pot' tp jantina pompuan...mak aku yg kasi nama tuh, haa manyak sejarah..aku pon maleh nak menaip byk malam2 neh... eh malam lg ker?? ops, silap pagi2 neh...karang2 la aku bgtau... em malam td mak aku nepon, so sempat la aku menanya tentang hal adik2 terchenta aku watpe, chado dok wat homework dia, ecah da selamat tito ngn puan pot..haha, memang best fren diorg tuh...tito satu selimut lg tp selalunya tetengah malam puan pot akan bangun, yela kucen kan jarang tito malam2...tp si pot tuh pemalas bagai nak rak, tu belum campur profession utama dia, tito siang... puas ecah adik aku bebel, dia wat derk je....baru ecah tahu perasaan mak aku bebel kat dia,hahaha...tapi tula, sebab kecik2 camni pon wat aku rindukan umah, biarpun umah aku tu bukan la umah banglo betingkat tingkat, xde swimming pool...aku takkan tukar dia pd ape benda pon...bukan sebesar mana rumah penting tp siapa yang ada dalam rumah tuh....R.U.M.A.H, definisinya bukan banyak bergantung pada perkataan tuh tp pada hati kita di dalamnya...(wah berfalsafah la plak pepagi buta neh..haha) ok papai, doakan aku dapat membuat esseymen dgn cemerlang...huhu, papai

kiki yg xleh tito n asyik membebel,

to all my friend...

dua sahabat baik yg comei...


em, aku huhu...cambesa xleh tito, ehehe tgk2 gambar cute smbil cari bahan esseymen... so xleh nak bloggy and bebel bagai nak rak sket...haha, cute tak gambar neh??? best friend holding hand...hurm forever and eva...lalalala, friends are easy to friend, but best friend rare...huhu, ok, to all my friend where eva u are...hepi2 depi..maaf a lot, i'm not a good friend until now i'm still trying to be one... for all da salah and silap, lukakan hati sama ada sengaja atau tidak..maaf sgt....huhuhu, thanks all sebab muncul dalam my life...whateva happen kita semua belajar tentang hidup..friend forever and eva...dunia ilal akhirat...

kiki yg bego selalu, maaf..

Sunday, 8 March 2009

windu, tito n umah


hurm, actually da 0405am, aku xleh nak lena...apala nak dibebelkan lagi yek?? mel da tito, ika balek umah... huhu, aku yg xbalek umah, windu my home, mak,ayah..adik, chado n ecah..puan pot(kucing aku)..to make it sad is, next week adik aku tapit balek umah, cuti sem, poly dia, aku tak dapat balek umah gak minggu depan,waaawaaa!!! tak aci tol..exam da nak dekat, jumaat neh ado test HET, hehe aku mengong2 g...tu lom campor esseyment, ado 3 g, hurm..nape sem neh pendek sgt??


tp tula aku, sempat g dok mnyemak kat sini, aha aku ngn cik melissa skrang nie ngah menulis blog..macam mental je, dulo2 ade la aku wat, even akaun blogspot neh da lame pon, tp aku xnulih ape2 pon,haha..suka ati je ekk?? yela, 2 mggu lepas kot xsalah, munir a.k.a sepupu , eh silap encik wanhazwan..(dia marah lak aku panggil munir)...ala ade blog dia link ngn aku tuh,dia buat blog, sibuk jek dok announced kat sume org...biasala, aku jeles..hehe mana leh dia je ada kan?? so aku pon aktifkan balek akaun aku yg terperap lama...aku pon menghasut masyarakat lain utk join...hahaha..


em ape lg yg berlaku hr neh..aha si mel kena gigit serangga hapa ntah, abih merah kulit dia..td aku neman dia p klinik jap, ntahla..xtau napa tp byk la gak budak2 restu kena, uh sebab td sempat nyembang ngn budak2 chinesse kat klinik td...huh, maybe kat bilik mel kot or even kwsn bilek dia..pasal roomate dia pon kena gak..mel kata maybe kena kat bilik kalai, pasal 2,3 hari lepas dia ado tito sna...ui, mel pon da lena, dia join collaboration ngn aku malam neh...tito sini, hehe kitaorg memang tito ramai2..nak2 plak waktu wat esseyment...nie dateline lom smpai g...kalau x rmai la kat bilik aku n ika neh... bella, mel, aina, kalai, lyn...haha discuss sikit, nyembang2 and makan2 byk...huhu,


napa la aku xnak lelap lg,huhu...restu ramai masyarakat sket hari neh, ntah..xsalah aku la bdak mrsm mana ntah datang motivasi kat usm..td la aku selisih ngn diorg waktu beli mkn lunch, lapor sgt td...men online, wat survey bego2 la...comeikan blog neh la..tak sedor diri, alih2 da pukul4 petang...em, malam neh aku da selesai membasuh baju2 ajaib aku...haha, bangga tol...eh, tlg sket org cuci pkai tangan tau...mana pkai mesin, huh mahal pkai mesin rm3 sekali basuh...bg aku yg sengkek neh..mahal sgt tuh!!


em arini aku makan;
nasi tomato=rm3 air soya ais=rm080 kerepek emosi=rm170 milo ais=rm090 grape juice mel bwak mai td

ui, byk gak duit aku abis hari neh(dgn nada kedekut nak mampos,wek..) haha, pura2 je..kalau beli makan xpe, aku takut macam beli benda ngarut tak berpekdah, beli pastu tak guna..kan rugi..ye tak?? dan kerana aku lunch pon pukul4 lebih, still knyang jd malas nak turun kafe., pemalas tol kan??.. na, bukan ciri2 wanita idawan lagi...haha, aku rindu makanan kat umah,wawaaa!!='c

papai, lalala

kiki yg xleh tito,
(070309)

Saturday, 7 March 2009

wanna know me??



-->
You wanna know me?

I'm the kinda girl who picks a movie
watches all the previews
and then takes it out

I'm the kinda girl who wants
paper and pens for my birthday
too write these lines out

I'm the kinda girl who can paint
draw, sing, write stories
and a poem on the side

I'm the kinda girl who seeks love
but I don't belong anywhere
so I just hide

I'm the kinda girl who's afraid of
nothing and everything
but I love the night.

I'm the kinda girl who makes friends easy
but at home all we do
is fight

I'm the kinda girl who can guess the ending
of most books I haven't read
they bore me to much

I'm the kinda girl teachers said could
be a leader, maybe change the world
but I stand back and watch.

I'm the kinda girl who lives in pain
pretending nothings wrong
until I scream.

I'm the kinda girl who just hates
all guys but I still dwell
in childish dreams

I'm the kinda girl who was a natural
but when it mattered
I dropped the ball

I'm the kinda girl who is
Somebody
but Nobody at All

And you think you know me?

Friday, 6 March 2009

tentang kiki...


1. Mostly nama panggilan aku, mula ngn huruf “k”.. kiki, kakak, kak yong, kirah, keira, ki, and the sweetest name someone ever called me, kirana..hehe, tu my fren cik bella yg panggil..haha(perasan jap)
2. Aku suka bintang, bintang and bintang bintang…huhu
3. Dalam seminggu, musti ada beberapa kali aku akan tanpa sengaja terjatuhkan barang, terlanggar orang… tertinggal barang..huh, gaya nyanyuk benor jek..abis nak wat cam ner??
4. Aku ada masalah dengan tidor, tertidor dan sengaja menidorkan diri… tapi yang paling utama, tak leh nak tidor….
5. Antara hepi dengan duit aku pilih hepi… pasal memang aku selalu tak berduit pon dan aktiviti bergelak ketawa aku tetap berjalan lancar…haha
6. Aku suka encik/cik/tuan/puan/dato’/datin kucing seisi keluarga,haha… Macam jemputan kahwen jek…
7. Aku suka origami, photografi, menulis, baca je mende pe pon..and makan, eh lupa tido, tgk tb, ngusik adik, makan lagi, mandi lama(macam ayah aku selalu kata)..main tenet..jalan2…
8. Aku mengaku… aku suka bercakap…(fuh, lega dapat confess)
9. Psst jangan bgtahu sape…rahsia yg tak besar sgt neh,haha… aku xreti bawak moto and tak sebulu dgn encik katak…pastu ngn tuan ulat yg kaki dia banyak sgt tu jugak…aku penah jatuh bilik air dan cuma cedera ringan(naseb bek,hehe)…pasal terkejut tengok encik katak kat belakang aku…
~nanti la rajin2 aku sambung plak~
huhu,papai

hari neh punya cer...

Hmm, salam huhu and hepi depi , aha musti aku neh antara manusia yg pelik2 and agak miring2 sket dalam dunia neh.. haha kalu tak blog aku ade la sket2 kat blogdrive, em blogspot pon aku ade la bebel kat sana serba sikit…tp finally, aku muncul kat sini…sumenya ade related ngn connection wayerless kat hostel aku, huh, teruk sket..bila nak send blog jek, jd “internet cannot display the webpage”,huh sengal amat.. and aku pompuan yang malas nak duduk kat depan foyer dewan kuliah semata2 nak connection wayerless..
Aku bukan la gila glamer sgt dan aku tak rasa ada ramai orang akan baca aku nyer page…and aku tak kisah pon, saja suka2..hehe dulu rajin tulih diary, zaman muda2 dulu,haha… sekarang da takde masa, maybe dgn blog neh dapat la aku mengimbau kenangan silam, cewah..ayat melankolik giler..dgn menaip ayat2 kat page neh dapat la aku wat keje yang agak berpekdah bila xleh tidor malam2.. ni tak, asyik mengadap laptop tgk citer korea la jepun la, omputih la…huh,entah la, aku da kena jangkitan insomnia yg agak kronik gak la..haha,time manusia2 lain tidor aku terkelip2 cuba cari irama lullaby nak lenakan mata… hmm selalunya tak jumpa pon irama ape2.. alih2 ngadap tingkap bilik, tgk bilik tingkat bape yg cerah lagi, org bilik mana yg tgh studi…haha memang pompuan sengal takde keje berpekdah..hmm sepatutnya macam kata mak aku, kalu takleh nak tidor malam2, amik wudhuk, solat malam.. tahajud ke, hajat..entahlah, diri sendiri pon aku tak pandai nak jaga dgn betul lagi… da nak masuk 21 tahun dah…dah tua tp buat perangai macam budak2, tak sedar2 diri.. teruk kan??
Dulu rajin aku tgk bintang time malam2, nak2 pulak waktu dekat nak subuh, hidup pun rasanya teratur sket sebab duduk umah.. tp sekarang kat hostel neh, bintang payah amat nak muncul.. lampu neon byk campur ngn encik traffic light..selebihnya malam kosong…bg aku la, kalau bg manusia lain mungkin suka lampu2 tu sume…ui, rindu bintang2 kat langit… hu, bintang 0 bintang??
Kiki