Thursday, 21 April 2011

Its all about fin



tiga tahun itu macam sekejap*sigh
sedar-sedar sekarang tengah bertungkus lumus untuk final exam, final semester *sengaja underlined-kan bertungkus lumus, hahaha, padahal nan hadoooo!


presentation terakhir, dan gambar cilok dari facebook kudin*bertungkus lumus nak cilok gambar terpaksa activate facebook sekejap, hahaha



oh sakit pulak hati, gambar yg dicilok rupanya megapix pecah.. sila bertungkus lumus cari perempuan bermulut 'o', pendek, muka bulat, okeh thats me



itu adalah masa promotional writing punya presentation, soo i wat presentation iklan television. sila jangan gelak pada my storyboard yang macam kindergarden, hahaha.. lets just focus to the idea, nama pun story board bukan iklan betul lagi pun, kan kan kan. tapi sebenarnya agak down jugak la bila tengok bebudak lain punya storyboard, 3D wa cakap lu.. meroyan je rasa... dah la lukisan aku 2D pun tak sampai, ala-ala 1D je.. hahaha.. tapi hasil dukungan kawan-kawan sekumpulan dengan assistant ajaib kumpulan kami si kudin dengan zainal, boleh la jugak pergi kelentong kat depan, hahaha.... ;p


yang penting sebelum mula present cakap,
mari kita fokus pada main idea here
*padahal nak cover skecthing yang cam hapa... hahaha.. takpa yang penting confident jek :)



oh esok juga my first paper semester ini, doakan!
kemudian isnin ini, dan akhirnya selasa ini...




doakan eh!
selamat berjaya juga pada semua yang exam.. ;) insyaAllah kita boleh!!!





ya esok exam, hari ini bertungkus lumus update blog.

**sekarang please scroll up and tengok berapa banyak perkataan 'bertungkus lumus' kita boleh guna dalam pelbagai context, now buat karangan darjah lima bermula dengan 'bertungkus lumus'.. hahahaha


oh meroyan sungguh!

papai*wink

4 comments :

Najiro said...

chaiyok2

sya rossa said...

may u and all the elsers have a bright opportunity out there..good luck :)kahwin kang jemput sya tawww :D

Muhammad Fakhruddin Salleh said...

Terbaik lah. Persembahan kalian semua. Apa yang penting yakin ok!!. Menjadi juga Majlis Pelancaran tu kan. Mungkin ada sedikit kelemahan dekat pembentangan itu dari segi kolobarasi kalian tidak nampak utuh sangat. Kalau dibincang dengan baik serta dibuat dari awal pasti akan lagi terbaik. Apa-apa pun semuanya dah berjalan lancar. Tahniah Kiki, Mel, Ika, Along dan Aina.

kiki said...

najiro: oh thanks!

sya:thanks sya.. gudluck juga utk sya, ya, insyaAllah ;)

kudin: thanks kudin