Friday, 1 April 2011

3rd quater after three

Hey!
its 3.44 am,
and i just finished my asignment, yehaaaaaaaa!
sepatutnya boleh siap awai, but ya know me,
buat milo,
dah habih milo buat kopi,
dengar redfm rednite love song bagi habis,
makan biskut,
buat megi walaupun tak habis*rugi sebuku meggi
online-online,
ym-ym,

tapi nak yehaaaa jugaklah!
at least untuk final sem ini, i improved a lot,
oh at least tak siap pukul4 petang,
dateline 5 petang,
kemudian kalut-kalut merata siap-siap nak pergi hantar,
kemudian balik kemas bilik yang macam kena taufan katrina,




3.44 am tuh, boleh bangga tuh!

rasa macam sok nak pergi hantar pagi-pagilah ;)
oh esok juga tak perlu kemas biliklah, masih ajaib je condition bilik ni
hahahahhaaha...


*entry nak makan penampar ;p



recentupdate: yes, selepas click-ing each photo folder  for years (sebab tak pernah name-kan folder, setiap kali cari gambar i had to click each folder dan juga kuasa intuisi, HAHAHA),  DAN  akhirnya, terjumpa gak gambau ni




once upon the time, 1st year 2nd semester,




oh waktu nie buat asignment  'introduction to english language' and 'style and contemporary literature in English'. Yesh! true, 1st asignment harus penuh dengan EPIC, pokok kaktus iqa, botol oren sunquick, pisau*tak hingat kenapa ada pisau, err?, segala macam ubat (vick, cap kapak, minyak gamat, ubat batuk*see sampai terbatuk-batuk buat asignment, oh epic gila, chipsmore, air masak dua botol, dua dompet kawan-kawan untuk membeli belah,HAHA, cd kosong untuk burn cerita-cerita menarik selepas siap asignment*most fav, citer scary dory, tak dilupakan tupperware ungu hadiah waktu orientasi*please say NO to polystrene, not to forget, Fromkin's introduction to language and many more BEHIND THE SCENE....



OH rindu waktu itu! ;))
p/s : to those mak cik's yg spend time kat table tu jugak, aku cuma nak tanya, eh mana p pokok kaktus si iqa eh??

5 comments :

Cik Hawa said...

Tahniah2..after this bley proceed dengan assignment CL plak..memang dasyat bila Kiki buat assignment..(kenal purse Iqa tu..hehe)

kiki said...

hahaha.. yeah seb baik CL lmbt g antornya, kiki ada yg minor pulak, hawa, tlg doakan!

yeah tekaan purse iqa itu sgt betui, hahah p minta hadiah kat dia ;p

LadySunshine said...

junior-junior anda pun suke layan horror movie secara berjemaah and procrastinate juge.ahaha!

tapi xpaham asal pisau tu duk tengah2..
scary..hahaha

*SYA ni..heehe

iffyie said...

hahahaha..aku gelak guling2 baca post!!seyes wei really miss this time like damn much million times..hahahah...tengs to hawa coz still recognize my purse yg dah disimpan dlm muzium..hahaha..aku pun xpasti mana p pokok kaktus tu..hahahah...rasa cm dh mati atau mungkin aku tnm kat luar umh..hahahha..but its funny to remember back those days in 1st year!!huhuhu TT_TT final year is here...

kiki said...

funny and sad toooooooooooooooo ;(

tula weh, hawa terrer lak wat pengecaman, hahaha