Sunday, 13 February 2011

That magical gown

Cabaran 30hari, sila tekan sini untuk tambahan pengetahuan :P

day7 ; your dream wedding


Bab dream wedding ini amat sukar, belum sempat fikir lagi mahu wedding yang bagaimana, HAHA (pathetic mode on). Rasa mahu skip this question but it might be unfair pada cik maureen yang telah menjawab dengan cemerlang, heee ;p. 

Tapi selepas berfikir lima minit sebelum menaip entri ini, rasanya i nak my dream wedding yang macam, 


  • Hari jumaat sebab hari jumaat sangat ajaib untuk berkahwin, sila google sendiri why, malas nak explain. 
  • Petang dan malamnya kenduri untuk saudara mara jauh dekat, orang kampung dan sahabat-sahabat ajaib. 
  • Then, ada Photographer yang dihired untuk catch those splendid moment. 
  • Keluarga besar i wore baju yang dalam tone colour yang sama.
  • I donno nak pakai colour apa, walaupun i love kuning, tapi takkan nak pakai kuning waktu kahwin, yi, terang sangat! HAHA
  • Semua makanan cukup untuk tetamu dan mereka balik dengan senyuman ajaib di bibir.

Tu je buat setakat ini, kalau nak tanya type of dress, make up style, mak andam dari mana, makanan jamuan masak apa, hantaran kahwin semua... 


Minta sila la ke rumah,
tarikh belum tahu, pengantinnya pun entah duduk di sudut mana kat dunia ni.






Hanya Allah yang tahu,
Mohon dikirimkan orang yang beriman dan beramal, cinta apa adanya :)
Amin.








2 comments :

Cik Hawa said...

amin.. surely, pemilik tulang rusuk kat kamu tu kamu belum berpindah keplanet lain..=)

kikisuhaimi said...

InsyaAllah, kalu pjg umur ;)