Wednesday, 23 June 2010

.untuk cik-cik perfume ajaib :)


Tiada entry baru sebab aku beberapa hari lepas adalah busuk dan masam,heeee~

*entry tanpa gambar*
Untuk mereka yang ada ketika momen sangat berbau ini :)
List ini bukan dalam kronology,
Melissa edward
Kalaivani kalimuthu         
Nurul diana
Aida haryatiKalai,         
Thank sebab terus call balik walau aku cuma miss call, terus dengar dan dengar ketika aku sedang cakap tentang kesilapan bongek. Untuk marah-marah sebab aku cakap sorry and minta maaf dekat hang,dan cakap antara kita tak perlu ada sori mori. Thanks untuk cakap “i miss u like crazeeyyy” walaupun kita cuma tak jumpa cuti sem ini. Sudi habiskan kredit walaupun aku sendiri tak ada kredit nak call balik.

Mel,
Thanks untuk sudi call dan call lagi walaupun aku selalu tak angkat your call, samada handfon silent atau handfon mati sebab aku yang bongek selalu lupa nak cas telefon, lupa letak kat mana telefon. Thanks untuk terus call bila aku mesej ‘mel, pliz call me’. Thanks untuk support aku selalu, thanks untuk support me eventhough u faraway.


Aida,
Thanks untuk selalu cakap “aku rindukan hang la kirah”, untuk selalu share your cerita indah-indah dan minta pendapat aku walaupun aku sendiri unexperienced and dungu dalam cinta. Thanks untuk top upkan untuk aku ketika aku tak ada kredit miskin dan sengkek hanya untuk mesej dengan aku and share story.


Didi,
Thanks untuk mesej memalam untuk cakap how much u missed me. Untuk sembang and share story walaupun kita tak jumpa hampir dua tahun, untuk sembang dengan nada yang sama dari zaman sekolah, untuk terus cakap dengan gembira semua mimpi kita yang tak jadi-jadi lagi.


Thanks untuk banyak perkara lagi, untuk semua perkara indah, busuk dan masam yang kita kongsi.
Thanks untuk selalu selesakan aku ketika aku busuk dan masam, harap dapat selesakan kamu semua ketika kamu semua busuk dan masam juga.
Dan, terima kasih sahabat,
sebab tak pernah harapkan kata-kata terima kasih aku.
Maaf untuk kadang-kadang aku cenget dan cengeng,
Sayang kamu semua selalu

.siti nurshakirah suhaimi.

dan untuk sesiapa yang baca ini, thanks untuk kamu juga sebab be here...
sila gembira selalu!!!
*senyum panjang-panjang
1 comment :

Bie said...

oit......mak cik....huhuhu...sedih arr bila ko ckp cam 2...we r frens....~ngeee flying hugsssss 2 u...kahkahkah....