Thursday, 3 June 2010

.cuma petang khamis

Tak sangka membelog akan jadi semencabar ini.~hish masuk ini saja dah berapa kali refresh cik musang berapi ini dan juga beberapa kali connect, connect and connect. memang menguji kesabaran sungguh. cakap berapi-rapi wider coverage. inilah faktor utama yang membuatkan amat malas nak online, broadband ni dicipta untuk menguji kesabaran,hahahaha =P


broadband apa paling okeh agaknya? ini antara broadband cik hijau, cik kuning dengan cik biru. mana paling okeh? setakat ini dah lama pakai broadband cik biru, agak okeh la tapi takda la wider coverage mana sangat pon. kalau dekat penang memang la okeh, tapi kat kampung ajaib nie agak hampeh. tak adil betul cam nie kan? 

kalau nak online tu agak-agak sempat dengar sebuah lagu habih dulu baru cik musang berapi akan mengeluarkan webpage penuh.  betul betul menguji kesabaran...heeee

result exam dah keluar, provisional nyer dulu.. yang penuh agaknye next week. alhamdulillah lulus semua~ next week baru tahu pointer, heh cuak gak, main banyak semester neh. doakan saya =) semester depan tak nak main banyak dah, dah jadi kakak senior tahun akhir, kena bermuka serius pada junior... haha, kononla sangat..


later bloggy..
papai
.cik kiki.





2 comments :

ciEk NiENa said...

semoga dapat result yg gempak yea..

dulu saya guna broadband celcom, n da result is sgt hampeh.. xbley3.. connection sgt slow.. huhu.. skung da give up, pakai wireless plak.. huhuhu..

Hawa said...

kiki, congrats cz dpt lulus penuh..
nanti dh kuar result penuh, gtau jugak ek..

btw, hawa guna cik kuning n ok la..