Thursday, 6 May 2010

.sabtu, sabtu dan sabtu


 hahaha.. tak tahan gambar*padahal balik kampung naik bas jee selalu
photo credit pada encik google



hari ini khamis...heh, hidup tanpa kuliah, asigment, tutor agak dull (ececeh padahal time kuliah ko ponteng monteng je tak cik kiki?)hahaha... dan turut ada masalah mengingati, macam hari ini hari apa? eh bukankah hari ahad?? kalau waktu cuti, selalu menganggap setiap hari adalah ahad sebab ahad equal to cuti~ atau mungkin jugak ahad adalah hari yang kurang sibuk, seperti sekarang~ owh tapi hari ini adalah khamis...
see, tengok kan saya sudah cakap tadi...heee

masih dihostel, belum pulang kerumah (dan sangat gila-gila dan hampir gila untuk pulang ke rumah,aiseh), bukan ada hal yang berfaedah sangat disini~ dan setiap hari terpaksa menjadi orang yang mengucapkan selamat tinggal pada kawan-kawan, sedangkan time anda balik nanti, tiada siapa akan papai kepada anda~oeh takpe, hidup perlu terus... bajet macam depressed sangat~hahaha

saya akan balik sabtu, mungkin pagi~ selalunya setiap semester ajaib lepas adalah balik sendiri bersama bas. tapi barang-barang yang amat bertambah dan mungkin akan bertambah lagi pada semester depan memerlukan dibawa pulang dan hari sabtu bersamaan hari cuti berbanding hari khamis hari bekerja (u got what i mean here?) ~mungkin mereka, errr i mean barang-barang ajaib saya sudah penat tinggal di stor (padahal hang yang penat nak angkut letak kat stor dan angkut ambik balik awal semester depan....ye tak?)~okeh itu amat betul,haaaa

sebelum sabtu, ada hari ini which is khamis dan esok jumaat~
sedang berkira-kira apakah yang harus dilakukan pada kedua hari yang ajaib tapi kurang ajaib berbanding sabtu ini~


owh tahniah kepada yang sudah pulang
sila happy

:))


.cik kiki.


notaapakah: owh malas tulis nota boleh??



2 comments :

Hawa said...

Kiki: ni mmg bebelan ajaib la..cz mmg ajaib hawa terpaksa baca berulang2 kali utk faham wpun post ni dtulis dlm BM..

cik kiki said...

hawa: semua dalam hidup kita ajaib la hawa~hee

err tatabahasa yg teruk.. yea saya tahu:P

thnx utk drop by..
:)