Tuesday, 4 May 2010

.jauh mana, pun kita masih dapat tengok bintang-bintang dilangit :)

*kalau malam tak hujan,weee







salam.. doakan me untuk esok, my last paper untuk semester ajaib ini. :)
best of luck untuk yang masih ada exam!!!
 gambate!!!








dan cik aida haryati;
terima kasih babe, untuk message ucapan exam yang indah dan ajaib
heh, maaf untuk tanpa balasan
"anda buatkan saya senyum :) dan bersemangat untuk membaca"
heee
selamat berjaya untuk semua exam yang ang bakal tempuh,
gudluck
sayang ang selalu...
siapa cakap penang dan selangor itu jauh??




:)

3 comments :

Fakhrur Razi said...

hohoh good luck on ur exam~
;D

NICK IRFAN said...

cantik bintang2 ni... tenang je tgk... hee

cik kiki said...

fakhrur razi : heee tenkiu.... u 2 gudluck walau exam atau tidak :)

nick irfan : yup, cantik kan?? tengok bintang memang amat besh....huhu