Monday, 19 April 2010

.kata-kata pujian dari adik dan ucapan exam menarik

 
waktu rindukan adik, kata-kata kutukan ini pun seperti kata-kata pujian berbunga-bunga bersama persembahan air sirap oleh adik-adik selepas kakak mereka penat menonton tivi (hahahahaha)


 

Nak tengok gambar tekan link ini (gambar)
Minggu lepas upload gambar zaman kanak-kanak ribena sendiri di facebook. dan kerana hanya beza umur 2 tahun dengan si syafiq, jadi manyak gambar kecil dengan si syafiq berbanding syarul dan aisyah yang lahir angkatan selepasnya. hari ini baru habih first paper, so next week baru paper selepasnya, buka facebook mendapat kata-kata pujian yang amat bermakna dari adik sendiri. (kami selalu melawak kasar, bercakap kasar dan mengutuk sesama sendiri, tapi saya yang paling sulung dan kasar tapi diri sendiri juga yang selalu telefon adik-adik menangis sebab missing sama mereka dan waktu itu rasa macam anak paling bongsu)

owh sangat rindu sama MEREKA!!!


Sekarang musim exam, sangat banyak ucapan selamat menjawab exam dari semua, thank you banyak-banyak!!! dan sesi menelefon mak ayah selang 3 jam. tapi bukak facebook tadi mendapat ucapan exam yang amat menarik dari kakak sepupu kesayangan...


jom shopping ki...~cik kiki nk amik exam kat mall x??

wah shopping memang amat besh, besh and besh tapi untuk amik exam di mall mungkin bukan cadangan yang baik =P hahahahahaha..... (buat muka siries ala ala jarang terpengaruh untuk shopping)
owh lamanya tidak dapat bergumbira shopping(padahal baru membeli syepek mata betty warna kuning dan juga selendang kuning minggu lepas) kenapa amat tertarik pada kuning sejak akhir-akhir ini?? huhuhuhuhu

notagumbira-gumbiri: tahniah untuk my cousin along n kak shidah and my mak jang sebab mendapat anak dan cucu si Ummul Alya Mohd Helmi.. ~alif lam ya~ macam kiut jee semua org panggil si Alya dengan ~alif lam ya~ ;))


No comments :