Monday, 5 December 2011

Migrate to home


gambar dari sini


hujan seronok, 
tak dapat fikirkan topik apa untuk mula tulis, waktu taip padam dengar bunyi hujan yang nak mula turun, dan oh mungkin boleh mula tulis tentang hujan, haha bunyinya macam blogger yang sangat menyedihkan. lost between no words at all-
beberapa bulan sebelum, adalah hidup yang sangat tidak statik, yeah i know yang hidup kita memang tak statik like we moving around always, walk, suap makanan kat mulut etc. 'statik' here macam tak hidup kat satu tempat, dalam beberapa bulan ini asyik migrasi dari perak to penang then perak then sepatutnya melaka tapi ended up kat kedah kemudian kat sini, dont want to mention where sebab mungkin akan  migrate somewhere lagi, hahahaha, dah penat sebenarnya, penat kaki dan hati.
biar kat sini je kot, mungkin kaki dan hati kena sesuaikan diri kat sini. tapi antara dua, rasanya hati paling penat sungguh, sebab hati pun terpaksa migrate dari pelbagai rasa lebih penat dari berjalan kaki ribu-ribu kilometer.
tapi hati kuat kot, insyaAllah ;)
doakan!

3 comments :

Mel said...

Yuhuu...it's me...hahaha..
u can do it babe... :)
xoxo

kiki said...

babe ;)

miss yu and ur comfy hug *nangis*
weh, doakkan aku!

muah, <3

kak mer.... said...

i dun even realise yg ang dah buka blog ang balik...ang x gtau pun..sowie la ang kan tau aku nie buta internet gtu...but finally aku happi sbb boleh smbng nagn korang balik kat one of the social networking...blog nie kira social net kan??? arrghh lantk la..makckkk dua orggggggggggggg....haiiiiiii....=)