Wednesday, 27 October 2010

.rasa ajaib mak

"napa mak tetiba telefon kakak tengah malam? tak tidoq lagi ka?"
"tak, mak tidoq dah, saja terjaga tadi teringat kat hang"


sumpah waktu tu jugak rasa nak nangis kuat-kuat
tapi tahan kuat-kuat dalam hati,


ajaib kan mak kita?
bila kita susah hati, jauh ribu batu mana pun dia dapat rasa ;)



minta-minta Allah panjangkan umur untuk rasa perasaan ajaib macam tu
amin

2 comments :

Mad Maureen said...

ya.. memang ajaib mak kita. haritu saya dah nak merajuk dah mama sy dah lama tak telefon.. right on the time yg saya tengah merajuk tu tetiba ja ringtone berbunyi dan it's my mother punya suara at the other end.. Yes, girl.. they are really magic..

kiki said...

yes maumau.. mereka sgt ajaib kan??
btw, tu mknanya u merajuk on time.. haha ;))